Partners van Wassink

Als je al tuinmeubelen hebt, dan heb je mogelijk nog wel andere tuinbenodigdheden nodig. Wij raden hiervoor onderstaande partijen aan.

Goedkope blokhut outlet

Voor mensen die goedkoop een blokhut willen kopen is het verstandig om deze blokhut aanbiedingen te bekijken. Onlinetuinhout.nl levert uitsluitend blokhutten van hoogwaardige kwaliteit, de prijs die je hier betaald is daarom ook eerlijk en niet te hoog.

Luxe zakelijk buitenmeubilair

Voor bedrijven in kantoorpanden is het leuk om personeelsbijeenkomsten en pauze in de buitenlucht te kunnen houden. Met zakelijk buiten meubilair kun je hiervoor een optimale plek inrichten met luxe buitentafels en buitenstoelen.

Eiken houten tuinmeubelen

Wil je tuinmeubelen met een luxe uitstraling en veel karakter? Laat deze dan maken van oude eiken planken. De verweerde uitstraling zorgt voor een prachtig eindresultaat.

Tuinhuis van dak voorzien

Laat deze dakdekker in Eindhoven je tuinhuis voorzien van kwalitatief goede dakbedekking. Dakgroep Zuid helpt je graag om overkappingen, tuinhuizen en pergola’s van een dak te voorzien.

Feestverlichting

Kleedt je tuin aan met feestverlichting. Je kunt hiervoor prikkabels kopen en deze vullen met witte of gekleurde lampen. Maak van je tuin een sfeervolle feestlocatie.
Advies bij tuinontwerpen

Extra hulp als je gaat verhuizen

Screens plaatsen

Wil je screen bestellen? Dan is Screensbestellen.nl de website om te bezoeken. In het assortiment vind je diverse ophangsystemen en kleuren. Maak een keuze en bestel je screens eenvoudig online.

Markies zonwering

Een markies is een mooie manier om de zon uit je huis te weren. De stijlvolle uitstraling van de markiezen dragen ook bij aan de uitstraling van je woning of bedrijf. Kijk voor meer informatie en prijzen op Markiesbestellen.nl.

Sfeervol wonen

Een sfeervol huis begint vaak bij een mooie eetkamertafel en comfortabele eetkamerstoelen. Bekijk voor alle sfeervolle meubels ook eens op FurniHaus.nl.
Circufair: duurzaam kantoormeubilair
elektrische palletwagen
https://www.pyjama-webshop.nl/
https://www.pyjama-webshop.nl/
kick stoelen

APSolar

Ga aan de slag met zonne-energie. Vraag snel een offerte aan bij APSolar en laat je adviseren over de mogelijkheden.
tuinieren
Tuinmeubelen
tuinontwerp utrecht
tuinbank
design keuken
goedkope spiegels