Wassink tuinmeubelen

De verschillende voordelen van een gietvloer in de tuin

Geplaatst op

Wanneer we het hebben over een gietvloer in de tuin, dan is het niet zo dat deze in de openlucht ligt onder de bomen. Gaat er ook een beetje om dat de gietvloer in een overdekte omgeving geplaatst kan worden waardoor je er veel profijt van kan hebben. Wij denken aan een tuinhuis of -kamer waarin gasten kunnen logeren. Lees snel verder en profiteer van de voordelen van de gietvloer.

Slijtvast en flexibel

Als er nou iets is dat de gietvloer definieert, dan is het wel dat de vloer bijzonder slijtvast is. Dat komt door de kunststof die heel erg sterk. Wanneer je gebruik wilt maken van een vloerverwarming, is de gietvloer ook de ideale keuze omdat de vloer niet scheurt. Deze beweegt mee met het uitzetten van de verwarming. In vergelijking met een betonvloer is de gietvloer wat dit betreft de betere keuze. Een betonvloer scheurt veel gemakkelijker. 

Stofvrij

Het gietvloer is heel gemakkelijk stofvrij te houden. Dit is erg fijn voor mensen die een stofallergie hebben. In vergelijking met een betonvloer die wel erg stoffig is, is de gietvloer wat dit betreft dus ook weer de betere keuze.

Een gietvloer is erg makkelijk schoon te maken met water en schoonmaakmiddelen en is daardoor bijzonder goed voor de hygiëne in een woning.

Verschillende kleuren verkrijgbaar 

Heb jij een specifiek woonconcept in gedachten voor je tuinhuis? Dan is het heel erg fijn om een gietvloer in je tuinhuis te kunnen leggen die qua kleur past, niet waar? Met een gietvloer is het heel gemakkelijk te doen, omdat de kunststof zeer eenvoudig op kleur te brengen is. Dat is nu eenmaal een voordelige eigenschap van kunststof. Zo past de gietvloer altijd bij je woondesign.

Op onze site vind je allerlei leuke ideeën over tuin, tuinmeubelen en verschillende woonideeën. We willen je echt aanraden om ook onze andere blogs te lezen. We vinden het leuk om je telkens te inspireren. Veel leesplezier!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden