Wassink tuinmeubelen

5 criteria waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van de perfecte tuintegel

Geplaatst op

Steeds meer huiseigenaren kiezen ervoor om saaie of sombere tuinen een nieuw leven in te blazen tot gastvrije en stijlvolle ruimtes. Een tuin waar ze de natuur in kunnen stappen, vrienden kunnen vermaken of gewoon kunnen genieten van wat rust. Een eenvoudige manier om deze heropleving te bereiken is door het gebruik van mooie tuintegels. Onversierde buitenruimtes of vermoeid ogende patio’s kunnen volledig worden getransformeerd met behulp van de juiste tegel. Je kunt tuintegels online kopen of langsgaan bij een leuke bouwmarkt. 

Maar er is zo’n breed scala aan tuintegels op de markt, zowel natuurlijke als geproduceerde, dat sommige mensen verward raken. De reeks materialen, texturen, stijlen en kleuren is zo duizelingwekkend dat steeds meer consumenten de verkeerde keuze maken – wat niet alleen kostbaar en diep frustrerend is, maar ook van invloed kan zijn op de verkoopwaarde van hun huizen.

Deze blog is dus voor al die huiseigenaren die niet weten welke kant ze op moeten met hun zoektocht naar de juiste tuintegel. Houd het simpel, houd je aan de volgende vijf belangrijkste criteria hieronder en je zult niet fout gaan.

1 – Houd het klimaat in gedachten: waar moet de tegel allemaal tegen kunnen? Warmte, koelte, regen?

2 – Selecteer een antislip tegel: tegels zonder antislip zijn levensgevaarlijk als ze tegels nat zijn.

3 – Kies zorgvuldig kleur: houdt er rekening mee dat de tegels niet clashen met de rest van de tuin of bijvoorbeeld veel te overheersend worden.

4 – Bedenk vooraf de gewenste stijl en ontwerp: door dit vooraf at te bepalen bespaar je jezelf veel kostbare tijd en waarschijnlijk ook geld.

5 – Synchroniseer met de stijl van jouw huis: het mooiste is als de stijl van het huis overgaat in de tuin en alles één geheel is.

Of je nu de veranda wilt opfleuren, de achtertuin wilt transformeren, de loopbruggen nieuw leven in wilt blazen, het terras opnieuw wilt vormgeven of een nieuw terras wilt installeren: er is een breed scala aan opties voor tuintegels beschikbaar. Houd de bovenstaande vijf criteria in gedachten en je zult die perfecte tuintegel ontdekken met minimale stress, en de transformatie bereiken waar je van gedroomd hebt.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden